Promosi Shaklee Oktober 2020

Promosi Shaklee Oktober 2020

Assalamualaikum, Selamat Pagi.

Selamat Datang Bulan Oktober 2020. Hari ini sudah 4hb Oktober 2020. Sudah lama tiada promosi Shaklee sejak PKP sebelum ini. Bermula bulan Oktober ini baru ada promosi Shaklee.

Antara promosi Shaklee Oktober 2020 ini, di datangkan dalam Set Kesihatan Shaklee dan Shaklee Viva VIVIX Set.

Set Kesihatan Shaklee boleh juga dikategori dalam Set Hamil, Set Berpantang dan Menyusu.

Banyak manfaat yang anda boleh dapat dari Set Kesihatan dan Shaklee Viva Vivix Set ini, kerana ia sangat jimat dan menguntungkan kepada customer-customer yang baru atau mahu sertai KEAHLIAN BARU dalam Shaklee.

Kebaikan Set Kesihatan Shaklee (Set Hamil, Set Berpantang & Menyusu) ini adalah :

👉Percuma Keahlian Baru
👉Percuma Penghantaran POS
👉Percuma Beg City 25th Anniversary
👉Terus Dapat Harga Ahli RM412.00

Kebaikan Shaklee Viva Vivix Set ini adalah :

👉Percuma Keahlian Baru
👉Percuma Penghantaran POS
👉Percuma Beg City 25th Anniversary
👉Dapat Rebet Tunai RM38.00
👉Terus dapat Harga Ahli RM 760.00 dengan belian 2 botol Vivix.

Jom dapatkan harga promosi Shaklee Oktober ini bermula pada 6hb Oktober hingga 31hb Oktober 2020.

Untuk penerangan lebih lanjut boleh hubungi agen Shaklee Sah di sini⤵️

WhatsApp Klik 👉 www.wasap.my/60163922646/ordershaklee

Vivix Supplemen Terbaik

Vivix Supplemen Terbaik

Kita akan tengok ramuan yang terkandung dalam Vivix, supaya kita faham kenapa vivix ni mahal sangat 😁

RAMUAN 1 – POLYGONUM CUSPIDATUM

Tumbuhan herba yg semulajdi yg sgt tinggi antioksidan, mengandungi resveratrol, sebenarnya tumbuhan ini telah lama digunakan beribu tahu dulu lagi digunakan untuk merawat rambut beruban, digunakan sebegai syampu.

vivix_polygonum

RAMUAN 2 – ANGGUR MUSCADINE

Salah satu bahan terpenting dlm vivix. Anggur ni bersaiz besar dimana kuasa antioksidan dia 40kali lebih bagus dari anggur biasa. Ia mengandungi 20kromosom dibandingkan dengan anggur biasa dimana salah satu kromosom tu dia ada extra polifenol spt asid ellagic, anthocyanidins dan quercetin dimana ia bantu untuk anti radang, anti bakteria dan anti kanser.

Kalau dah anggur sahaja dah rm100 sebiji. Orang expect Shaklee nak jual vivix murah?

vivix_anggur

RAMUAN 3 – ELDERBERRI EROPAH

Ia sangat2bagus untuk mata kerana polifenol yg terkandung dlmnya antaranya flavonoid ia akan bantu untuk penglihatan yg bagus, memberi perlindungan kpd sel maya, menibgkatkan lg kesihatan mata dan dalam masa yg sama ia memberi juga khasiat yg lain spt anti inflamation, anti bakteria dan bantu utk imun sistem yg lebih bagus.

vivix_eldeberi

RAMUAN 4 – PURPL3 CARROT

Ia tinggi dengan polifenol yg kita namakan anthocyanins, yg sgt bagus utk kesihatan jantung sbb ia ada antioksidan, anti inflamation, anti bacteria dan mengurangkan risiko penghasilan clot dlm sel darah badan kita, ia juga bagus juga untuk mengelakkan jangkitan sbb dia ada anti bakteria agen.

vivix_carrot

4 MEKANISME UTAMA DALAM PENUAAN SEL
=====================================

1.KEMUSNAHAN DNA
2.AKTIVITI PENGAWALN GENETIK BERKURANG
3.PENGHASILAN TENAGA DI PERINGKAT SEL KURANG
4.PENGUMPULAN AGE PROTEINS

APA TERJADI PADA BADAN KITA APABILA 4 MEKANISME INI TERJADI??
1.Kemusnahan DNA -mengakibatkan KANSER
2.Keradangan/Inflamasi – mengakibatkan HEART ATTACK ( Serangan Jantung)
3.Pengurangan tenaga sel – mengakibatkan ARTHRITIS
4.Pengumpulan age protein – mengakibatkan DIABETIS( Kencing Manis)

MANFAAT VIVIX

1.Melambatkan ransangan penuaan yang sihat
2.Megurangkan risiko penyakit jantung
3.Mengurangkan komplikasi pesakit diabetis
4.Menyokong kesihatan sendi & megurangkan gelaja atthritis
5.Mengurangkan insiden penyakit Alzheimer
6.Membantu dalam pengurangan berat badan
7.Meningkatkan sistem imun
8.Meningkatkan kesihatan mata
9.Menyokong kesihatan keseluruhan

AGE PROTEIN

Age protein kita dapat dari makanan yang manis
❌Teh Tarik 11 sudu gula
❌Air Gas ( Bikarbonat ) 23 sudu gula
❌Donut – 12 Tea spoon

Bila kita banyak mengambil makanan yang manis,gula ini akan masuk ke dalam sel apabila pengumpulan age protein semakin banyak,sel akan mati. Ia akan attack pankreas
bila sel pankreas rosak ,itulah yang megakibatkan DIABETIS/KENCING MANIS.

Kanser
Apabila terjadinya kemusnahan DNA,banyak sel mati. Sel tu akan break dari sel mati dan membina sel baru yang tidak lagi dapat dikawal oleh tubuh kita ia akan merebak dengan cepat di dalam seluruh sel dalam badan. Keradagan infalamasi berlaku apabila sel musnah.

CUKUP TAK KALAU HANYA AMBIL VIVIX?KAN IA LENGKAP?MENGAPA PERLU AMBIL SUPPLEMEN LAIN?

VIVIX berfungsi untuk melindugi sel,membina sel sihat,mitokondria yang sehat dan juga memperbaiki sel rosak bila ada sel utama yang sehat,tubuh perlu banyak sel sehat perlu beranakkan banyak lagi sel sehat untuk mendapatkan sel yang sihat.

PROTEIN adalah sangat penting sebab tu wajib ambil ESP,VITAMIN A,C,E.ZINC,SELENIUM,B COMPLEKS & LECITHIN barulah dapat maintain sel-sel yang sehat jika cukup nutrien.

PESAKIT GASTRIK
untuk elakkan gastrik,bancuh dan minum
elakkan pengambilan c=vivix bentuk cecair pekat

IBU HAMIL
jika ada history miscarriage atau bleeding,tak digalakkan ambil vivix

IBU MENYUSU
kene test,jika baby tiada alahan allergy herbs atau history dengan herba
vivix dibolehkan.

CLINICAL STUDY
Klinikal study bukan vivix yang di gunakan tetapi test ini menguji titisan resveratrol ke atas penyakit-penyakit berikut. Kita ketahui VIVIX adalah 10X resveratrol,ini bermakna VIVIX jika diamalkan dan diminum,dapat membantu pesakit kanser.

KANSER PAYUDARA – 64 TITIS
proven memusnahkan sel kanser,sel makin sihat
% SURVIVAL KANSER PAYUDARA ADALAH TINGGI

KANSER USUS – 150 TITIS
% SURVIVAL KANSER USUS ADALAH RENDAH
kebiasaanya hanya diketahui apabila sudah berada di tahap yang teruk STAGE3 /STAGE 4
hanya bertahan 3 – 6 bulan hayat.
simptom: turun berat badan mendadak,berak berdarah,kerap sakit perut.

VIVIX TERBUKTI
1.Membantu penurunan gula dalam darah
2.Mengurangkan Kedutan kulit,mengekalkan kesihaan kolagen
3.Resveratrol terbukti sebagai antioksidan dan anti inflamasi.

Bagaimana AGE boleh menyebabkan penyakit?

Apabila badan terkandung banyak protein AGE, sel akan menjadi tepu akhirnya banyak penyakit tersekat dan terkumpul. Contoh penyakit disebabkan oleh protein AGE adalah menyekat saluran jantung yang menyebabkan serangan jantung, darah tinggi dan strok merencatkan fungsi pancreas dan seterusnya menyebabkan peningkatan kadar gula dalam darah dan menyebabkan diabetes
mempercepatkan penuaan kulit dan menyebabkan kulit berkedut dan kendur
Secara ringkasnya protein AGE menghalang dan menyekat fungsi sel yang normal. Semakin banyak timbunan protein AGE semakin tinggi tubuh terdedah kepada pelbagai penyakit.

CARA MAKAN DAN TIP PENGAMBILAN VIVIX

◇VIVIX ◇
– 1 sudu kecik pagi
– untuk mereka yang ada kencing manis, darah tinggi dan strok 1 sudu kecik pagi dan malam.

TESTIMONI VIVIX :

Testimoni Fibroid, Cyst dan Endo

Testimoni Kasner Hati

Testimoni Lutut kaki

 

Testimoni Diabetis

 

Testimoni Batuk Kering

SIAPA YANG PERLUKAN VIVIX INI

👉Warga emas

👉Mereka yang mempunyai risiko kanser.

👉Mereka yang dikatakan ada keturunan kanser.

👉Mereka yang menghidap diabetes.

👉Mereka yang ingin menjaga kecantikan kulit.

👉Mereka yang tua sebelum masanya.

👉Mereka yang tinggi kolesterol dalam darah.

👉Mereka yang berisiko sakit jantung.

 

Nak Dapat Harga Special VIVIX ini, klik sini 👇 ok ! 😍
http://www.kaktie.wasap.my/60163922646
.
#COD : Shaklee COD Universiti Malaya, Bangsar, Pantai Dalam & Petaling Jaya
#POS PERCUMA : Seluruh Malaysia by PosLaju