Senarai Promosi Shaklee November 2019

SENARAI PROMOSI NOVEMBER SHAKLEE 2019😱😱
.
Untuk promosi Shaklee bulan November kalini juga menarik. Sebab ada produk kesukaan Kak Tie
Jom kita tengok ada promosi apa bulan ini.
.
1- Promosi ESP Shaklee ⤵️
.
▶️Promosi ESP ni paling ditunggu ramai. Ramai sukakan ESP. Ok untuk promosi ESP ni, ada 2 pilihan;
.
✔beli 2 ESP diskaun 5%
✔beli 6 percuma 1 tong ESP


.
▶️Harga pada poster adalah harga pasaran. Harga ahli lagi murah 20-25%. Boleh hubungi Kak Tie terus ok.
.
▶️ESP Shaklee ini sesuai untuk semua lelaki dan perempuan. Satu keluarga boleh ambil ESP. Sebabnya protein ni amat penting untuk badan kita.
.
2. Promosi Youth skincare ⤵️


.
▶️Pertama kali Shaklee buat promosi untuk travel set ataupun trial set. Kira sesuai sangatlah yang berminat nak cuba skincare Youth ni.
.
▶️Ada 2 pilihan promosi Youth;
.
▶️buat belian mana-mana produk Youth dan .cukup 200 point dalam satu resit dapat beli trial set dengan harga lagi murah RM85 (berbanding harga pasaran biasa RM297).
beli trial set dengan harga RM 297
.
▶️Harga pada poster adalah harga pasaran. Harga ahli lagi murah 20-25%. Boleh hubungi Kak Tie terus ok.
.
▶️Dalam Trial Set Youth ini ada;
💝cleanser 20ml
💝toner 30ml
💝serum 7ml
💝night cream 10g
.
3. Promosi Zinc Plus⤵️


.
▶️Dengan setiap pembelian 3 botol Zinc Plus, anda dapat PERCUMA 1 botol Zinc Plus dengan Harga RM168.75 (Jimat RM56.25)
.
4. Promosi Prove It. Live It. Share It. (PLS Challange)⤵️


.
▶️Program PLS Challange ini berlangsung selama 2 bulan, Oktober – November 2019.
.
▶️ Fokus utama program ini untuk membantu kita untuk mengenali kepentingan buat DETOX pada kesihatan dan dalam masa yang sama, kita juga boleh menjana pendapatan dan mengembangkan bisnes.
.
▶️Ada set pilihan detox seperti berikut. Kita boleh pilih nak beli set yang mana. Harga adalah terus harga ahli kerana ia sekali pakej keahlian ya. Jimat 15-25% dari harga pasaran.
.
▶️Setiap belian set di atas, tidak kira ahli lama atau baru, kita semua layak beli barang premium Shaklee ini dengan harga lagi murah dari harga ahli!
.
Berminat untuk mendapatkan produk / Promosi Shaklee ini? Anda boleh menghubungi Kak Tie terus di sini;🤗

.
WhatsApp Klik 👉🏻 www.wasap.my/60163922646

Promosi Shaklee September Berbaki 1 Hari lagi!!!

 

Sekadar nak bagitahu Promosi Shaklee September 2019 berbaki 1 hari lagi. Jika ada pelanggan-pelanggan Kak Tie nak order suplemen dengan HARGA promosi boleh jer wasap terus pada akak.🙂😊

Promosi Pertama

1) *NUTRIFERON*:

*NUTRIFERON PENGALAK IMUN BADAN*

Apa manfaat NUTRIFERON Shaklee ni?

🌸 Mengukuhkan Sistem Imun dalam masa 3 hari
~ Ianya adalah satu-satunya INTERFERON SEMULAJADI di dunia.

🌸Melawan Kanser & Tumor
~ Interferon semulajadi mengandungi polisakarida yang merangsang dan mengaktifkan immunoglobulin untuk melawan sel-sel tumor dan kanser.

🌸Melindungi dari influenza
~ mengimbangi kepada respon alergi persekitaran dan pencemaran udara, melindungi dengan berkesan daripada virus, mikrob, termasuk selesema, flu, alergi, inflamasi dan influenza.

🌸Mengurangkan Stress & Kelesuan

🌸Melambatkan penuaan
~ merangsang pengeluaran makrofag untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman. Justeru itu sel-sel akan menjadi lebih sihat.

🌸Mengurangkan Infeksi oleh pesakit-pesakit Hepatitis B & C

🌸Mengurangkan simptom Menopaus

🌸Mengurangkan masalah PMS – mengurangkan simptom yang terjadi akibat ketidakseimbangan sistem Endokrin iaitu kekejangan waktu haid, sakit belakang, sakit payudara, masalah jerawat, kegelisahan, insomnia dan mood swing.

Beli NUTRIFERON TWIN PACK dapat Diskaun 5%

ATAU

Beli 4 Set NUTRIFERON Dapat FREE Satu Kotak NUTRIFERON. Wahhh… best kan!

Promosi Kedua:

2) *YOUTH MOISTURE LOCK DAY CREAM
PRODUK BARU YOUTH SHAKLEE*

PENGHIDRATAN MENDALAM, SEGERA UNTUK KULIT YANG KELIHATAN LEBIH SIHAT

Apabila kulit kita menjadi kering ianya akan menyebabkan kulit lebih mudah menjadi sensitif. Boleh juga mengakibatkan garis halus dan kedutan. Juga menyebabkan kulit kelihatan kusam dan lebih malang akan kelihatan lebih tua dari usia.

Youth Moisture Lock Day Cream ni dapat menghilangkan kulit yang kering, diganti dengan penghidratan dan melindungi kulit daripada kehilangan kelembapan.

Lebih perfect gabungkan dengan Age Defense Moisturizer SPF 50.

Ada lagi satu *PROMOSI EXTENDED* iaitu *JOM Shaklee* untuk *AHLI BARU*

1)Shaklee Welcome Set Vivix Twin PACK

2)Shaklee Welcome Set YOUTH

3)Shaklee Welcome Set Daily Essential

4) Ada satu lagi promosi Extended untuk bulan ini⤵️

1) Youth Mask Twin Pack

Jom dapatkan harga tawaran promosi bulan September ini dari Kak Tie.

Mai lekaih-lekaih wasap Kak Tie untuk pertanyaan lebih lanjut ➡️www.wasap.my/60163922646/promosishakleeSeptember19

Promosi Shaklee Julai 2019

Selamat Datang bulan Julai 2019. Bulan ini ada promosi dari Shaklee yang sangat teruja oleh kaum adam dan hawa. Tak lupa juga untuk keperluan anak-anak kita. Antara promosinya seperti berikut :

▶️ Sustained Release Vita-C Beli 3 dapat

percuma 1 Chewable C-Plus

MANFAAT VITA-C PLUS :

💫 Boost Natural Kolagen

💫 Tingkatkan imunisasi

💫 Bantu kekalkan awet muda

💫 Atasi masalah insomnia

💫 Baiki sistem pendarahan

💫 Mencegah penyakit berjangkit

💫 Cerahkan kulit

💫 Mengawal kulit berminyak

💫 Lindungi kulit dari radikal bebas

💫 Bantu masalah sunburn

💫 Memberikan tenaga

▶️ Zinc Plus Beli 3 percuma 1

KEBAIKAN DAN MANFAAT ZINC PLUS SHAKLEE

1. Mengaktifkan sel-sel kesihatan imun badan.

2. Menggalakkan rambut yang lebih sihat dan tebal

3. Membantu proses penyembuhan luka

4. Membantu menghasilkan sel-sel baru.

5. Membantu kesihatan Kognitif

6. Menggalakkan kekuatan otot dan daya ketahanan stamina

7. Membantu sistem pembiakan yang sihat.

8. Meningkatkan fungsi, kualiti dan kuantiti sel sperma.

9. Menggalakkan kulit yang lebih lembut dan melegakan kulit sensitif.

▶️ 30% Off Shaklee Item untuk Baby :

MANFAAT SOOTHING LOTION :

➡️Mudah meresap ke dalam kulit tanpa rasa berminyak

➡️Diuji secara klinikal dari Pakar Dermatologist

➡️Bebas bahan kimia merbahaya

➡️Menghaluskan Kulit

➡️Sesuai dijadikan mandian bayi yang dijangkiti HFMD

➡️Sesuai untuk bayi kulit Sensitif dan Ekzema

MANFAAT MASSAGE OIL :

➡️Bau Essential Oil yang menenangkan bayi

➡️Sesuai digunakan untuk seisi keluarga

➡️Bebas bahan kimia merbahaya

➡️Melembap kulit tanpa rasa berminyak

➡️Menghaluskan kulit

➡️Sesuai dijadikan mandian bayi yang dijangkiti HFMD

➡️Sesuai untuk bayi kulit sensitif dan Ekzema

➡️Diuji secara klinikal dari Pakar Dermatologist

▶️ Set Kombo Belian YOUTH Mask :

Dapatkan vitamin untuk seisi keluarga anda sekarang ok 😍

www.wasap.my/60163922646/promojulai

Promosi Shaklee DISEMBER 2018

Hai korang, selamat berhujung minggu. Mesti ada yang tak sabar-sabar menunggu Promosi Shaklee untuk Disember 2018 ni kan?

Kak Tie pun tak sabar-sabar jugak nak bagitau korang ni 😊

For this December, ada 3 promosi, dan semuanya berbaloi sangat-sangat tau!

Jom kita tengok apa yang Shaklee offer sepanjang Disember 2018 ni.

1. YOUTH Skincare Renew and Maintain Set

– Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
– Perfecting Skin Toner (177ml)
– Youth Activating Serum (30ml)
– Age Defense Moisturizer – SPF 50 (50ml)
– Advanced Renewal Night Cream – Light/Rich (50ml)

🌹 Free YOUTH Radiance C+E (60 kapsul) berharga RM412.50

🌹 Free delivery

2. YOUTH Skincare Starter Set

– Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
– Perfecting Skin Toner (177ml)
– Age Defense Moisturizer – SPF 50 (50ml)
– Advanced Renewal Night Cream – Light/Rich (50ml)

🌹 Free YOUTH Magnifying Mirror (Large)
🌹 Free Delivery

3. Take Your Vitamins Pill Box + Sticker

– RM3.00 (berharga RM19.80) dengan setiap pembelian produk Shaklee bernilai 200UV dalam 1 resit.

🛍 Semua promosi sah dari 1-31 December 2018, selagi stok masih ada.

Nak order Shaklee? 😊

INFO DAN ORDER SHAKLEE BOLEH WHATSAPP KAK TIE:)
.
www.wasap.my/60122044262/Shaklee
.
🦋HP/ CALL : 016-3922646
🦋COD : Shaklee COD Universiti Malaya, Bangsar, Pantai Dalam & PJ
🦋POS PERCUMA : Seluruh Malaysia by PosLaju

.

#promosiShakleeDis2018
#WAH30Days
#KakTieshaklee

Koleksi Testimonial Omega Guard Shaklee

Assalamualaikum, sempena promosi Omega Guard Shaklee bulan November ini, kak tie nak kongsikan Koleksi Testimonial Omega Guard Shaklee. Sebelum itu mari kita berkenalan dulu dengan Omega-3. Ramai dikalangan Kita masih ragu-ragu dalam memilih Omega-3.

Omega-3 terdiri daripada EPA dan DHA. Terdapat pelbagai fungsi EPA dan pelbagai tugas DHA kepada tubuh badan kita.

Fungsi EPA ⤵️

🍀Mencegah kanser
🍀Mencegah pembekuan darah
🍀Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan
🍀Baik untuk pesakit jantung
🍀Menghindar tekanan perasaan
🍀Mencegah penyakit darah tinggi

Tugas DHA ⤵️

✔Mencegah asma
✔Meningkatkan daya seksual
✔Mencegah sakit kulit
✔Mengelakkan kanser payu dara
✔Mengelak kanser prostat
✔Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan
✔Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan.

Manfaat Omega Guard Untuk Kesihatan

Minyak Ikan Untuk Kesihatan

•Menyokong Kesihatan Jantung
•Menyokong Fungsi Otak Yang Sihat
•Menyokong Fleksibilit Sendi
•Nutrisi penting untuk ibu hamil dan ibu menyusu
•Menyokong Kesihatan Kulit
•Meningkatkan kesihatan imun
•Meningkatkan Kesihatan Sperma

☑️Menyokong Kesihatan Jantung

Keradangan (inflamation) pada badan boleh merosakkan salur darah dan menyebabkan penyakit jantung dan strok.

Contohnya, sekiranya kita tengok anak yang terkena Ekzema. Bahagian luar akan nampak seperti ruam, tetapi bahagian dalam adalah membengkak dan keradangan ni boleh juga berlaku pada jantung dan organ badan yang lain. Sudah tentu ia amat bahaya. Akibatnya, organ gagal berfungsi dengan baik.

Keradangan ini juga boleh mengakibatkan salur darah rosak. Kesannya ia mengakibatkan penyakit jantung dan strok.

Cara Memilih Minyak Ikan Yang Berkualiti

Dalam banyak kajian yang dijalankan, ada penemuan yang membuktikan EPA (Eicosapentaenoic Acid) dan DHA (Docosahexaenoic Acid) dalam Omega 3 membantu dalam mengurangkan risiko terkena penyakit jantung. Iaitu dengan cara melancarkan peredaran darah, kekalkan rentak jantung.

➡️Omega 3 membantu mengatur tekanan darah yang baik. Sebab apa? Sebab tekanan darah tinggi boleh memberi tekanan pada salur darah. Kesannya membebankan jantung untuk bekerja lebih kuat. Jadi Omega 3 berperanan untuk membantu.

➡️Omega 3 membantu meningkatkan ‘kolestrol baik’ (HDL) dan mengurangkan paras ‘kolestrol jahat’ (LDL) dan triglisride.

☑️Menyokong Fungsi Otak Yang Sihat

Tau tak? 60% dari otak kita terdiri daripada lemak.
Untuk otak, DHA dan EPA ni bantu menggalakkan signal saraf otak saling berhubung untuk mengoptimumkan keupayaan otak.

Omega 3 membaiki fungsi kognitif dan perasaan. Omega 3 meningkatkan memori atau ingatan dalam pembelajaran dan memanjangkan daya fokus. Omega 3 juga beri kesan kepada mood, iaitu bantu mengurangkan stress iaitu (mood yang baik).
Omega 3 melambatkan kemerosotan mental yang berkaitan dengan penuaan. Iaitu membantu dalam atasi masalah yang berkaitan dengan kekurangan fungsi otak seperti alzheimer (lupa).
Untuk ibu hamil pula, Omega 3 membantu dalam perkembangan otak dan mata bayi dalam kandungan. Baca Nutrisi Penting Bagi Ibu Hamil.

☑️Menyokong Fleksibiliti Sendi

Bila sebut bab kesihatan sendi ni, teringat mak di kampung.

Bila pergi surau masjid kesian tengok pak cik makcik yang solat duduk atas kerusi. Tak dapat nak sujud disebabkan sakit di bahagian sendi. Satu nikmat yang sangat berharga.

Omega 3 membantu dalam menghalang daripada berlakunya keradangan.

Dan ia membantu dalam pengurangan penghasilan enzim yang boleh mengakibatkan sakit pada sendi. Maksudnya , orang yang alami masalah arthiritis sangat memerlukan Omega 3.

Omega 3 membantu dalam menstabilkan mineral pada tulang dan membantu dalam lancarkan pergerakan sendi, mengurangkan rasa sakit dan bengkak pada sendi .

Pendek kata ia sebagai pelincir semula jadi bagi menyenangkan pergerakan.

Di samping itu, Omega 3 juga bantu mengurangkan kekakuan dan meningkatkan fleksibiliti sendi.

☑️Nutrisi Penting untuk Ibu Hamil Menyusu

Omega 3 ni sebenarnya sangat diperlukan sepanjang kehamilan.

Pengambilan Omega 3 sepanjang kehamilan amat penting untuk perkembangan otak dan mata bayi.

Kajian terbaru menunjukkan pengambilan omega 3 semasa bulan- bulan terakhir kehamilan meningkatkan perkembangan sensori, kognitif dan motor bayi.

Omega-3 membantu mengurangkan risiko kelahiran pra-matang
Omega-3 membantu mengurangkan risiko preclamsia (tekanan darah tinggi ketika hamil)
Omega-3 membantu mengurangkan risiko bayi mendapat alergi/ ekzema selepas kelahiran.
Omega-3 membantu menguatkan imunisasi bayi.

Untuk ibu menyusu/ berpantang selepas bersalin, pengambilan omega-3 sangat membantu dalam perkembangan otak dan mata anak. Andai anda tak konsisten ambil Omega ketika hamil, boleh konsisten ambil sepanjang proses penyusuan bayi. Bonus , ibu dapat slim down selepas beranak.

Ibu menyusu dan berpantang juga dapat mengurangkan risiko meroyan selepas melahirkan anak.

☑️Menyokong Kesihatan Kulit

Omega-3 membantu mengurangkan kekeringan kulit serta membantu mengurangkan keradangan yang boleh menyebabkan jerawat.

☑️Meningkatkan Fungsi Imun

Omega-3 mebantu meningkatkan fungsi Sel B, iaitu sel imunisasi badan.

☑️Meningkatkan Kesihatan Sperma

Ia Memainkan peranan penting dalam badan sebagai komponen fosfolipid yang membentuk struktur membran sel termasuk sel sperma.

Banyakkan manfaat Omega 3 ni dalam meningkatkan kesihatan kita secara menyeluruh.

Rugi bagi yang ambil mudah akan pengambilan Omega-3.

Kalau luaran kita nak cantik macam umur 20-30an. Apa salahnya kalau kesihatan badan dan minda (otak) kita pun cantik macam 20-30an kan.

Hadiahkan pada diri-sendiri, suami, ibu ayah, mertua dan orang tersayang.

Omega Guard ni pendek kata supplemen yang paling asas dan essential. Sebab seisi keluarga boleh amalkan dan diperlukan.

Antara Koleksi Pengguna Omega Guard Shaklee

Testimonial

OMEGA GUARD SHAKLEE MAHAL?

Selalu saya dengar, orang cakap harga Omega Guard Shaklee mahal, harga minyak ikan lain jauh lebih murah.

Tahu tak, apa kelebihan minyak ikan Shaklee ini? Kenapa ia berbeza daripada minyak ikan jenama lain?

1. Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies)

2. Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik.

3. Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee mengandungi 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan minyak hati ikan. Jadi yang mana lebih murah, minyak ikan jenama X harganya RM80, minyak ikan Shaklee harga jualan RM 136. Jika inginkan khasiat yang sama, minyak ikan jenama X adalah RM80 x 3 = RM240. Bukan kah minyak ikan jenama Shaklee lebih murah? 🙂

4. Sangat berbeza daripada produk omega 3 di pasaran kerana Omega Guard Shaklee satu- satunya minyak ikan omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA. Jadi khasiat Omega Guard Shaklee sudah tentu lebih baik daripada jenama lain.

5. 1 kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega 3, EPA dan DHA.

6. Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada kaedah ultratulen bergred farmaseutikal berteknologi terkini

7. Kaedah utlratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengektrask omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB.

Hati-hati memilih minyak ikan omega 3 di luar sana kerana kemungkinan tahap merkuri tinggi dan kualiti serta keberkesanannya belum tentu terjamin.

CADANGAN SET KOMBO OMEGA GUARD

Nak order Omega Guard Shaklee dan Konsultan :

WhatsApp untuk order klik link⤵️

www.wasap.my/60163922646

IG👠: @watieshaklee

🦋HP/ CALL : 016-3922646
.
🦋COD SHAKLEE : Universiti Malaya, Bangsar, Pantai Dalam & Petaling Jaya.
.
🦋POS PERCUMA : Seluruh Malaysia by PosLaju

Promosi Shaklee November 2018

Hari ni first November 2018. Semoga hari ini lebih baik dari semalam.

Yang di tunggu telahpun tiba. Hari ni nak war-warkan promosi Shaklee November 2018.

1. Promosi Omega Guard
🐟 Buy 2, Less 5%
🐟 Buy 6, Free 1

Fungsi Omega Guard: 
.
✔Meningkatkan sistem imun tubuh.
✔Mengurangkan tekanan emosi.
✔Mencegah insomnia.
✔Mencegah salur darah dari tersumbat.
✔Mencegah pembekuan darah dalam badan.
✔Mengawal masalah obesiti.
✔Mengurangkan risiko sakit jantung.
✔Membantu perkembangan tumbesaran dan perkembangan otak janin.
✔Memelihara fungsi hati dan sendi.
✔Meningkatkan perkembangan kanak-kanak.
✔Mengekalkan tekanan normal darah.
✔Membantu menyihatkan paru-paru.
✔Mencegah gout.
✔Membantu merendahkan kadar kolestrol.
✔Mengurangkan sakit kepala.

2. Shaklee Baby dijual secara loose item
📌 Diskaun 30%. Dapatkan dengan harga yang sungguh jimat.

3. Promosi Youth dilanjutkan dengan free travelling bag.  Dengan setiap pembelian Set Youth.

Promosi terbaik di bulan November! Jom dapatkan sekarang⤵️

Kak Tie

WhatsApp klik➡️www.wasap.my/60163922646/shaklee

#omegaguardshaklee #omegashaklee #omegashakleemurah #shakleeomega #WAH30Day

Promosi Shaklee April 2018

Promosi Shaklee April 2018

Assalamualaikum, Selamat petang teman-teman. Di kesempatan ini kak Tie nak share promosi Shaklee April 2018. Masih awal lagi untuk kak Tie kongsi bersama uolls. Antara promosi Shaklee ini adalah seperti berikut :

  1. ESP PROTEIN
  2. SET SHAKLEE BABY
  3. SHAKLEE PREMIUM ITEM

 

1. ESP PROTEIN – Hot item yang paling laris di pasaran!!!

PROMOSI ESP :

Beli 5 canister ESP Shaklee ;

✅FREE VOUCHER RM50 ( boleh di gunakan untuk pembelian seterusnya (RM150 ke atas).

✅ FREE DELIVERY

✅ FREE AHLI JIKA TAMBAH BELIAN 15uv( Belian Produk Shaklee dalam nilai anggaran RM50)

wow sangat jimaattt ok :D. Terus dapat harga keahlian DISKAUN sebanyak 25-30%!

 

Sempena PROMOSI ESP bermula 1- 30hb April ini, Kak Tie nak kongsi 20 SEBAB kenapa WANITA KINI memilih ESP Shaklee dalam harian mereka… 

1- Cerahkan kulit 
2- Hilangkan jeragat 
3- Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
4- Bantu mempercepatkan penyembuhan luka 
5- Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
6- Anjalkan payudara 
7- Anjalkan punggung 
8- Atasi gastrik dan pedih ulu hati
9- Mengatasi lesu 
10- Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa
11- Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
12- Mencantikkan kuku 
13- Menghaluskan tumit pecah 
14- Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa
15- Meningkatkan kualiti susu ibu – lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
16- Meningkatkan pengeluaran susu – protein salah satu bahan mentah menghasilkan susu
17- Pengganti sarapan dan supper
18- Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan.
19- Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
20- Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)

ESP WAJIB UTK WANITA YG MAHU SIHAT DAN GOJES 

Dapatkan ESP Promosi murah bangat sekarang. Jadilah wanita bijak…

 

2. SET SHAKLEE BABY

 
Promosi Shaklee yang kedua adalah Shaklee Baby. Bagi pendapat kak Tie, Shaklee Baby ini sangat sesuai boleh dijadikan sebagai hadiah kepada bakal-bakal Ibu yang bersalin nanti. Untuk keperluan anak sendiri pun boleh. Sangat  EXCLUSIVE dari Shaklee. Set ni telah diuji secara klinikal, organik dan BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA.
 

Ianya BEBAS dari bahan2 kimia berbahaya berikut:

❌ Mineral Oil / Petrolatum
❌ SLS – sodium lauryl sulphate
❌ Talc, bedak talkum
❌ Parabens
❌ Preservatives (pengawet)
❌ Formaldehyde (pengawet mayat)
❌ Sulphates
❌ Triclosan
❌ Synthetic Fragrance
❌ Artificial Color (pewarna tiruan)
❌ Dyes
❌ dan lain-lain

 Keistimewaan lain Set Shaklee Baby:

✔Diuji Pakar Pediatrik

✔Diuji secara klinikal

✔pH seimbang

✔Bahan yang disahkan organik

✔Bahan semulajadi dan organik

✔Tidak menimbulkan alahan

Set Shaklee Baby ni LIMITED EDITION. Pembelian 3@2 dapat 30% diskaun. Dapat FREE PLUSH MICROFIBER TOWEL & HANDY BABY TOILETRY BAG. Kak Tie sudah pun memiliki satu Set Shaklee Baby ni untuk bakal anak yang dilahirkan nanti.

3. SHAKLEE PREMIUM ITEM

 
 
 
 
 
PROMOSI SHAKLEE yang ketiga ialah SHAKLEE PREMIUM ITEM.
 
Sangat Exslusive dari Shaklee. Kalau dulu nak order Premiun item ni selalu kehabisan stok. Sekarang ni semuanya boleh dibeli sekarang.
 

Bila uolls dah jadi ahli untung dapat penjimatan sehingga 20%-35%  untuk pembelian produk Shaklee taw.

Berminat untuk dapatkan mana2 produk shaklee? Ingin mendaftar menjadi ahli shaklee atau order?

Jadi boleh grab sekarang… wasap Kak Tie ya 😘
Untuk order klik link👇👇
🦋WHATSAPP :
www.wasap.my/60163922646/NakOrderShaklee🦋HP/ CALL : 016-3922646
🦋COD : Shaklee COD Universiti Malaya, Bangsar, Pantai Dalam & Petaling Jaya
🦋POS PERCUMA : Seluruh Malaysia by PosLaju

Promosi Shaklee Februari 2018

BULAN BARU PROMOSI BARU!!!

Promosi Shaklee Februari 2018

🌷 COMBO COLLAGEN + VITAMIN C
✔ LESS 10%

 

Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan promosi bulan ini. Jimat dan berbaloi.

Beli 4 kotak COLLAGEN POWDER + 1 botol VITA-C PLUS dpt 10% Discount!! 😱😱😱

Ada lagi….😍😍

Layak mendapat FREE MEMBERSHIP dgn setiap pembelian promo ini!!!

Ada lagi….😍😍

Automatic akan mendapat CASH REBATE daripada SHAKLEE!

Menarikkan…😍😍😍

Promosi Shaklee Februari 2018

Apa khasiat Collagen Shaklee ini!!!

*Khasiat CollagenShaklee*

😍 menyokong pengeluaran kolagen bagi meningkatkan ketegangan, keanjalan, dan kelembutan kulit.
😍 mengecilkan liang pori.
😍 meminimakan garis-garis halus yang kelihatan terutama dibahagian tepi mata dan tepi bibi.
😍 membuatkan kulit anda lebih putih dan licin.
😍 menggalakkan pertumbuhan kuku dan rambut yang kuat, lebat dan bersinar!
😍 anti-penuaan.
😍 mengembalikan keanjalan payudara dan punggung.
😍 meningkatkan pergerakan – lutut/sendi.

🌷 VITALEA FOR CHILDREN
✔ BUY 3 FREE 1

Promosi seterusnya ialah Vitalae for Children yang sesuai untuk Kanak-Kanak bawah 12 tahun. Ia adalah multivitamin bagi memberi nutrien dan mineral yang secukupnya untuk tumbesaran mereka. Vitalea ini bagus untuk Kanak-Kanak membekal nutrien yang cukup bagi mengekalkan Kecergasan mereka sepanjang hari.

Nutrien yang lengkap dalam Vitalea For Children.

Antara manfaat VITALEA (Multivitamin & Multimineral) Shaklee ialah :

✅ Melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan yang tidak dapat dipenuhi oleh pemakanan seharian
✅ Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh
✅ Menyokong jangka hayat hati, usus dan mata
✅ Meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi
✅ Memberikan perlindungan menentang kerosakan radikal bebas
✅ Melindungi kesihatan jantung, otot dan fungsi saraf
✅ Meningkatkan kesihatan paru-paru, kolon dan prostat
✅ Menyokong pembinaan tulang yang kuat dan kesihatan tulang
✅ Membekalkan makanan kepada sel badan untuk tubuh yang lebih sihat dan bertenaga
✅ Mengekalkan tekanan darah yang normal dan rentak jantung yang normal
✅ Meningkatkan penghasilan sel darah merah untuk mengelak anemia
✅ Membantu memulihkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan
✅ Membantu meningkatkan kecerdasan minda
✅ Membantu seimbangkan hormon dan bahan kimia dalam badan
✅ Membantu penyerapan zat dari makanan

Oklah sampai disini dulu ya. Jika ingin  dapatkan KONSULTASI dan JADUAL PEMAKANAN dengan betul dari Pengedar Sah Shaklee Anda. Untuk sebarang pertanyaan  dan order boleh klik link👇👇

.🦋WHATSAPP : www.wasap.my/60163922646/SetJerawatShaklee

🦋HP/ CALL : 016-3922646
.
🦋POS PERCUMA : Seluruh Malaysia by PosLaju

 

 

 

 

 

Promosi Omega Guard Shaklee 2018

Promosi Omega Guard Shaklee 2018

Omega Guard Shaklee adalah MINYAK IKAN TERBAIK DI DUNIA. Banyak kebaikan dan keistimewaan Omega Guard Shaklee. Ia sepatutnya diamalkan untuk seisi keluarga.

Kalau sebut Omega Guard Shaklee mungkin tidak ramai yang kenal. Kalau sebut DHA mungkin lebih popular kerana Omega Guard Shaklee ini  juga mengandungi DHA yang sangat baik untuk OTAK.

Sebelum itu mari kita berkenalan dulu dengan Omega-3.

Omega-3 terdiri daripada EPA dan DHA. Terdapat pelbagai fungsi EPA dan pelbagai tugas DHA kepada tubuh badan kita.

Fungsi EPA ⤵️⤵️⤵️

🍀Mencegah kanser
🍀Mencegah pembekuan darah
🍀Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan
🍀Baik untuk pesakit jantung
🍀Menghindar tekanan perasaan
🍀Mencegah penyakit darah tinggi                

Tugas DHA ⤵️⤵️⤵️

✔Mencegah asma
✔Meningkatkan daya seksual
✔Mencegah sakit kulit
✔Mengelakkan kanser payu dara
✔Mengelak kanser prostat
✔Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan
✔Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan

5 KELEBIHAN OMEGA GUARD SHAKLEE

  1. Satu kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega 3, EPA dan DHA.
  2. Tidakdihasilkan dari hati ikan yang mengandungi toksik. ( hatikan tempat toksik berkumpul?ewww)
  3. Diproses secara ultratulen iaitu proses penyulingan proprietsri 3 molekul untuk mengektrak Omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin dan PCB.
  4. Sangat berbeza daripada produk Omega-3 dipasaran kerana Omega Guard Shaklee satu-satu minyak ikan omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak Omega-3 semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA.
  5. Minyak Omega-3 dalam omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk(sardin, mackerel, herring dan anchovies)

SIAPA PERLUKAN OMEGA-3 UNTUK MENYOKONG TAHAP KESIHATAN?

  1. Warga Emas
  2. Pesakit Jantung
  3. Wanita
  4. Wanita yang telah melahirkan anak
  5. Pesakit Darah Tinggi
  6. Orang yang selalu lupa
  7. Kanak-kanak berusia 1 tahun dan ke atas
  8. Pelajar
  9. Ibu Menyusu
  10. Ibu Hamil
  11. Orang yang memetingkan tahap kesihatan yang bagus.

TESTIMONI PENGGUNA YANG MENGAMBIL OMEGA GUARD SHAKLEE

Testimoni untuk anak yang ada Athma

Testimoni Excema dan  Athma

Testimoni Asthma

Testimoni Bakar lelemak dan Untuk Kurus Badan

Oleh itu jangan lupa dapatkan promosi OMEGA GUARD BELI 3 DENGAN DISKAUN 5%…Tak ke MURAH namanya. TERKEJUT tau promo kali ini sangat jimat beli 3 botol sekali gus. Tak sangka Shaklee buat promo mampu milik macam ini.

Satu botol Omega Guard ini ada 90 biji yang mana bertahan 1 hingga 3 bulan lamanya. Anak-anak yang nak belikan untuk pasangan, atau nak belikan untuk anak-anak atau pun nak buat makan sendiri, bolehlah bagitahu Kak Tie ye…

“Sihat Itu Satu Nikmat”

Dapatkan KONSULTASI dan JADUAL PEMAKANAN dengan betul dari Pengedar Sah Shaklee Anda. Untuk sebarang pertanyaan  dan order boleh klik link👇👇

.🦋WHATSAPP : www.wasap.my/60163922646/promoomegaguard

🦋HP/ CALL : 016-3922646
.
🦋POS PERCUMA : Seluruh Malaysia by PosLaju

 

Promosi September Kulit Berseri

Kulit Berseri Ditemui

Ketahui 4 nutrien penting untuk kulit berseri dari dalam. Pernahkan anda tertanya-tanya bagaimana sesetengah orang mempunyai kulit yang sihat dan berseri? Mereka memberikan aura positif dan sihat. Seringkali juga, anda tertanya-tanya apakah yang diperlukan untuk mendapatkan kulit yang cantik dan menawan.

Protein untuk membina kulit yang sihat

Badan dihasilkan dari protein dan dengan itu, untuk memiliki kulit yang sihat berseri, pengambilan protein yang mencukupi adalah penting kerana ia:

  • Membekalkan asid amino yang penting, yang tidak dihasilkan oleh tubuh anda untuk fungsi yang optimum
  • Menyokong pengeluaran sel-sel kulit yang sihat
  • Terlibat dalam pemulihan serta pembaikan sel dan tisu kulit
  • Menghasilkan hormon yang sihat dan enzim penting untuk kulit
  • Menyokong pengeluaran asid amino glutation yang membantu melindungi sel-sel kulit dari kerosakan akibat cahaya matahari.8

Tingkatkan Keanjalan dengan kolagen

Kolagen adalah struktur penting untuk kulit anda. Ia mengekalkan keanjalan kulit anda dan menghalangnya daripada berkedut, berparut dan menjadi kendur. Berita baiknya adalah badan anda boleh menghasilkannya sendiri.

walau bagaimanapun, apabila usia semakin meningkat, jumlah kolagen yang dihasilkan semakin berkurangan, ianya akan mendedahkan anda kepada risiko kulit berkedut dan kendur. Katakan tidak kepada tanda-tanda penuaan ini dan mulakan pengambilan kolagen sekarang untuk:

  • Kulit yang lebih anjal.1
  • Mengurangkan kedutan.2
  • Mengurangkan parut.2

Perlindungan Antioksida dengan Vitamin C

Vitamin C bertindak sebagai antioksidan yang menggalakkan penghasilan kulit yang sihat dengan meneutralkan kerosakan disebabkan oleh radikal bebas. Walau bagaimanapun, badan anda tidak berupaya untuk menghasilkan vitamin C dan pengambilan Vitamin C membantu:

  • Mengurangkan kedutan, melegakan kulit yang kering dan kasar.4
  • Menggalakkan penghasilan kolagen dan regenerasi kulit. 5,6
  • Membantu dalam penyembuhan luka. 5
  • Mempertahankan kulit daripada radikal bebas.5

Kekalkan kelembapan kulit dengan GLA

Kulit yang sihat bergantung pada jumlah asid lemak pada bahagian kulit terutamanya asid gamma-linolenic (GLA). Asid lemak ini berperanan penting untuk mengekalkan kelembapan kulit dan juga:

  • Mengurangkan gatal dan kulit bersisik.
  • Mengekalkan kelembapan kulit.4
  • Melawan keradangan.7

Lindungi kulit anda dari sinaran UV

  • Kuatkan perlindungan terhadap sinaran UV dengan meningkatkan pengambilan karotenoid harian anda. Karetonoid bermanfaat dalam melindungi sel-sel kulit yang sihat daripada kerosakan sinaran matahari.6. Ia juga dikenali sebagai pelindung matahari dalaman anda
  • Tingkatkan perlindungan anti-keradangan dari Omega-6 (GLA) dengan melengkapinya bersama Vitamin C.

Rujukan