Promosi Shaklee Julai 2018

Assalamualaikum, mak yong baru nak menulis entry baru di bulan Julai ni.  Baru lepas Open house seharian hari ini. Malam baru dapat pegang handphone. 

Oklah promosi Julai Kali ni exstend Sama pada bulan lepas.


Collagen Powder

Kepada yang nak lebih anggun dan kulit Cantik berseri-seri dengan pantas. Bolehlah cuba dengan Collagen Powder ni. Sangat awesome😍😘

🍁Diskaun 5% – beli 2 kotak

🍁Percuma 1 Kotak – Jika beli 6 Kotak

Shaklee Baby

Yang ni pun best juga. Untuk kegunaan anak sendiri atau hadiahkan kepada Ibu-ibu yang bakal melahirkan baby nanti.

🍁DISKAUN 30% – Beli 2 set Percuma 1 Set

Youth Skincare Renew & Maintain Set

Penjagaan Kulit bagi uolls yang ada masalah kulit dan runtin harian dengan Youth.

🍁 GIFT🎁 Limited Edition Blue Shimmer Nag bernilai RM31.25 yang sangat menarik 😍

🍁PERCUMA AHLI

🍁PERCUMA POS

🍁BONUS TUNAI

🍁RM30 e-Voucher

Join Ahli Shaklee

Lagi untung tau, bagi yang daftar ahli baru, dapat E-Voucer RM30.00 dengan setiap pembelian 100uv (RM320) ke atas, boleh guna E-Voucer untuk pembelian seterusnya…bestkann..😊😊😊

PILLBOX & STICKET SHAKLEE DENGAN BELIAN anggaran RM320 (100uv)

Jangan lupa tau dapatkan pillbox yang sangat cantik ini dengan setiap pembelian 100uv di dalam satu resit dengan harga hanya RM8.
(Harga pasaran pillbox yang cantik tu adalah RM19.80)

Jangan lupa menikmati harga Shaklee murah kini TANPA GST 🤩

SHAKLEE PROMOSI JULAI 2018 . Harga dah murah tanpa GST, lagi murah jika korang join ahli hanya RM65 dan dapatkan harga ahli beserta layak mendapat BONUS BULANAN 🤩🤩

Tanya Kak Tie lebih lanjut ⤵

www.wasap.my/60163922646/Kaktie

About author View all posts

mm

Watie Mohamad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *