Kenali Collagen Powder Shaklee

Kenali Collagen Powder Shaklee

πŸ’‘ diekstrak dari *sisik ikan merah laut dalam*
πŸ’‘ membekalkan kolagen premium yang *tahan lasak*
πŸ’‘ membekalkan *4000mg RSS* (Red Snapper Scale) yang berkualiti tinggi dan tulen
πŸ’‘mempunyai jisim molekul serendah *1000 dalton* bagi penyerapan yang unggul
πŸ’‘ mengandungi *7bahan utama lain* seperti _kolagen ikan_, _ekstrak biji benih Camellia_, _ekstrak Pfaffia_, _ekstrak kerang-kerangan_, _Lactobacillus Acidophilus_, _Vitamin C_ dan _Vitamin B_

πŸ‘πŸ» *TERBUKTI BERKESAN*
peningkatan sebanyak 71% dalam memperbaiki tekstur kulit. Kulit menjadi lebih tegang!!

πŸ€”Sekotak mengandungi *15sachet*

mempunyai jisim molekul serendah *1000 dalton* bagi penyerapan yang unggul

 

πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» paling MINIMIM LAGI BAGUS.. HALUSS

 

Biasa di pasaran 2000 KE ATAS DALTON

Setakat ni SHAKLEE PALING HALUS

lagi halus.. lagi senang larut..
tuang serbuk dlm air.. sekejap je hilang ☺️ xde pun serbuk2 terapung2 kat permukaan

Semakin dalam semakin bagus?
Kenapa ya…

Sisik ikan laut dalam ni tahan tekanan.. high kualiti..

Jadi, bila kita proses.. zatnya tak hilang.

ibarat permata, semakin ditekan, digilap.. semakin bagus dan tinggi nilainya..

same goes to sisik ikan merah laut dalam ni..

kenapa tak guna sisik ikan lain??

~ sisik ikan merah ni tahan tekanan.. tahan lasak..

Jadi, shaklee bagi yang terbaik untuk kesan optimum..

4000mg sisik ikan tau, bukan sikit-sikit Shaklee letak dalam satu sachet tu.

*TAHUKAH ANDA??*

πŸ€” Setiap hari, tubuh kita memerlukan *2000 – 3000mg kolagen*
πŸ€” Setiap individu dilahirkan dengan kolagen yang cukup *tetapi ia mula merosot apabila umur kita menjangkau 25 tahun dan ke atas*
πŸ€” Jika kolagen *tidak diganti*, ia akan membuatkan kita *tua sebelum waktunya!*
πŸ€” Mengandungi bakteria baik *lactobacillus acidophilus* yang membantu mengimbangi usus mikroflora dan menyihatkan usus demi penyerapan yang optimum.
_dah macam minuman Yakult.. Vitagen tau_ 😝
πŸ€” Asid hydroulic yang terkandung dalam CollagenShaklee boleh *menyimpan air sehingga 6 liter!* Jadi, tak hairanlah kenapa CollagenShaklee membantu kulit sentiasa lembap dan cantik
πŸ€” *Tanpa bahan pengawet, 100% semulajadi tiada pewarna, perisa tambahan.*

πŸ€” *Sangat mudah dilarutkan*

siapa perasan.. bila maakn collagen, kulit rasa moist je..

rasa nak pegang selalu kulit muka πŸ˜‚ sebab best!!

collagen shaklee, mampu mengekalkan kelembapan kulit sebab ia boleh simpan 6 liter air.

Bila suruh korang, nak  minum 3 liter air sehari.. dah merungut 😝

*Khasiat CollagenShaklee*

😍 menyokong pengeluaran kolagen bagi meningkatkan ketegangan, keanjalan, dan kelembutan kulit
😍 mengecilkan liang pori
😍 meminimakan garis-garis halus yang kelihatan _terutama dibahagian tepi mata dan tepi bibir_
😍 membuatkan kulit anda lebih putih dan licin
😍 menggalakkan pertumbuhan kuku dan rambut yang kuat, lebat dan bersinar!
😍 anti-penuaan
😍 mengembalikan keanjalan payudara dan punggung
😍 meningkatkan pergerakan  lutut/sendi

*Apa Beza Collagen Powder Shaklee dan Kolagen dari Brand Lain?*

πŸ’ Molekul Collagen Powder Shaklee sangat halus iaitu 1,000 dalton ~ *mudah diserap*.
❌ molekul kolagen lain di pasaran sekitar 300,000 dalton.

πŸ’ Mengandungi 4,000mg kolagen yang berkualiti tinggi
❌ produk lain di pasaran hanya dalam 30-50mg sahaja

πŸ’ Molekul yang halus dan senang larut dengan air masak/mineral
❌ produk lain lambat larut dan memerlukan masa untuk ianya larut sepenuhnya

*Cara yang sebaik-baiknya dicadangkan untuk pengambilan CollagenShaklee*

⚠️ Elakkan makan sekurang-kurangnya *tiga jam sebelum mengambil Collagen Powder Shaklee*.
~ Aktiviti pencernaan dalam perut yang penuh akan memusnahkan keberkesanan kolagen.
⚠️ Tuangkan sekurang-kurangnya *8oz air* atau jus di dalam gelas.
~ Anda boleh menggunakan air sejuk atau air suam tetapi TIDAK air panas
~ Tambahkan Collagen Powder Shaklee di dalam air tadi secara perlahan-lahan sambil terus mengacaunya dengan sudu.
~ Boleh juga dicadangkan mengambil bersama Performance Drink Shaklee.
⚠️ Sebaik-baiknya ambil pada *waktu malam sebelum tidur*.
⚠️ *segera tidur* kerana 90 minit pertama anda tidur adalah waktu terbaik untuk sel-sel badan memulih. Ini dipanggil Delta Mode of Sleep

πŸ”΄Peringatan: Cuba *elakkan mengambil sebarang makanan dalam tempoh 20 minit selepas mengambil Collagen Powder Shaklee* demi memastikan penyerapan maksimum kolagen di dalam badan.

BUAT MASKER

Satu sachet boleh buat 3x

Cadangan :
~ campur dengan air
~ campur dengan soothing/toner
~ campur dengan ESP Shaklee

pakai time relax.. dlm 30 minit cukup dah.

*pastikan tiada gangguan anak-anak tak pasal-pasal, retak seribu masker tu*

 

Bagaimana Collagen Powder Boleh Merawat Ligamen Koyak?

Merawat ligamen koyak dan sakit lutut dengan Collagen Powder memang berkesan kerana Collagen Powder berpotensi menghindarkan sakit lutut dan ligamen.

Ligamen ini umpama seperti penyambung antara tulang dengan tulang dan sebagai penyokong sendi.

C0llagen Powder mengandungi protein yang sangat tinggi.

Semakin kita berusia semakin collagen yang sedia ada di dalam badan berkurangan dan collagen memang sukar dihasilkan oleh tubuh kita sendiri.

Collagen yang cukup untuk ligamen, yang membuatkan ligamen kita kuat.

Ligamen yang normal adalah mengandungi 99% collagen, ligamen yang sudah koyak mengandungi kurang peratusan collagennya.

Ligamen yang koyak dan sudah putus petanda collagen juga sudah rosak.

Collagen Powder memainkan peranan dengan bertindak memperbaiki collagen yang sudah rosak dengan optimum.

Testimoni Sendi

Nak Dapat Harga Special COLLAGEN ini, klik siniΒ πŸ‘‡Β ok ! 😍
http://www.kaktie.wasap.my/60163922646
.
#COD : Shaklee COD Universiti Malaya, Bangsar, Pantai Dalam & Petaling Jaya
#POS PERCUMA : Seluruh Malaysia by PosLaju

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.