Set Kulit Cantik Bajet Tanpa Cela

RAMAI ORANG NAK CANTIK 🙆

.

Tapi muka berjerawat?

Kulit kusam?

Parut susah nak hilang?

.

Tahu tak macam mana nak atasi masalah diatas sekaligus dapat kekal cantik dan sihat?

.

Tentunya SET KULIT CANTIK TANPA CELA!!!

.

Dalam set asas kecantikan shaklee ni ada ESP dan VITAMIN C

.

🌟ESP (berat 850g) Tahan 2-3 bulan penggunaan

.

✔️ Mengganti dan meningkatkan protein yang depleted daripada tubuh.

✔️ Penyumbang tenaga kepada sel-sel badan.

✔️ Badan akan menjadi lebih bertenaga,sihat dan segar.

✔️ Meningkatkan metabolisme serta sistem imunisasi badan.

✔️ Mencerah dan menggebukan kulit.

✔️ Memudarkan parut dan menganjalkan kulit.

.

🌟VITAMIN C (180 biji) Tahan 6 bulan penggunaan

.

✔️ Tinggi dengan antioksidan

✔️ Imun booster

✔️ Membantu dalam penghasilan kolagen

✔️ Menghalang kenaikan jerawat dan kulit

✔️ Mengurangkan kesan parut dan kedutan

✔️ Menghilangkan sunburn

✔️ Menjadikan kulit lebih cerah

✔️ Melindungi kulit dari radiasi matahari

✔️ Mencegah pembentukan jeragat

✔️ Mengelakkan kulit kering dan kusam

✔️ Mengelakkan inflamasi dan keradangan

✔️ Memperbaiki resdung

✔️ Memperbaiki simptom pendarahan

✔️ Mengelak gusi berdarah

✔️ Mengurangkan simptom demam dan selesema

.

Berminat nak dapatkan HOT COMBO ini ? Untuk order dan FREE consultation boleh terus DM Kak Tie ➡️www.wasap.my/60163922646

TESTIMONI PENGGUNA SET KULIT CANTIK TANPA CELA

Promosi Shaklee Julai 2019

Selamat Datang bulan Julai 2019. Bulan ini ada promosi dari Shaklee yang sangat teruja oleh kaum adam dan hawa. Tak lupa juga untuk keperluan anak-anak kita. Antara promosinya seperti berikut :

▶️ Sustained Release Vita-C Beli 3 dapat

percuma 1 Chewable C-Plus

MANFAAT VITA-C PLUS :

💫 Boost Natural Kolagen

💫 Tingkatkan imunisasi

💫 Bantu kekalkan awet muda

💫 Atasi masalah insomnia

💫 Baiki sistem pendarahan

💫 Mencegah penyakit berjangkit

💫 Cerahkan kulit

💫 Mengawal kulit berminyak

💫 Lindungi kulit dari radikal bebas

💫 Bantu masalah sunburn

💫 Memberikan tenaga

▶️ Zinc Plus Beli 3 percuma 1

KEBAIKAN DAN MANFAAT ZINC PLUS SHAKLEE

1. Mengaktifkan sel-sel kesihatan imun badan.

2. Menggalakkan rambut yang lebih sihat dan tebal

3. Membantu proses penyembuhan luka

4. Membantu menghasilkan sel-sel baru.

5. Membantu kesihatan Kognitif

6. Menggalakkan kekuatan otot dan daya ketahanan stamina

7. Membantu sistem pembiakan yang sihat.

8. Meningkatkan fungsi, kualiti dan kuantiti sel sperma.

9. Menggalakkan kulit yang lebih lembut dan melegakan kulit sensitif.

▶️ 30% Off Shaklee Item untuk Baby :

MANFAAT SOOTHING LOTION :

➡️Mudah meresap ke dalam kulit tanpa rasa berminyak

➡️Diuji secara klinikal dari Pakar Dermatologist

➡️Bebas bahan kimia merbahaya

➡️Menghaluskan Kulit

➡️Sesuai dijadikan mandian bayi yang dijangkiti HFMD

➡️Sesuai untuk bayi kulit Sensitif dan Ekzema

MANFAAT MASSAGE OIL :

➡️Bau Essential Oil yang menenangkan bayi

➡️Sesuai digunakan untuk seisi keluarga

➡️Bebas bahan kimia merbahaya

➡️Melembap kulit tanpa rasa berminyak

➡️Menghaluskan kulit

➡️Sesuai dijadikan mandian bayi yang dijangkiti HFMD

➡️Sesuai untuk bayi kulit sensitif dan Ekzema

➡️Diuji secara klinikal dari Pakar Dermatologist

▶️ Set Kombo Belian YOUTH Mask :

Dapatkan vitamin untuk seisi keluarga anda sekarang ok 😍

www.wasap.my/60163922646/promojulai

Promosi Jom Shaklee April Sehingga Jun 2019

2019 NAK BUAT BISNESS PART TIME ATAU FULL TIME WALAUPUN HANYA DARI RUMAH.. ?

Produk dah 103 tahun , orang cari dan kenal … lagi mudah kan? 🥰

Shaklee ada bagi pilihan untuk Set Jimat memulakan bisness . Marketing akan bantu dalam gruop support . Untung uollss , super murah harga dari apa yang kami dapat ⤵️

.

Ada 2 pilihan :

1⃣ TANPA MODAL STOK: Hanya Bayar RM65 untuk daftar yuran

Atau

2⃣ MODAL STOCK DAN PERCUMA KEAHLIAN:

Dengan belian 1 set dari mana-mana set Jom Shaklee set seperti di foto iklan :

✅ DAILY ESSENTIA – ada 6 item barangan Produk Shaklee – Bayaran RM818.00

Atau

✅ YOUTH STARTER PACK – Bayaran RM612.00

Atau

✅ 2 BOTOL VIVIX – Bayaran RM 684.00

LAYAK DAPAT⤵️ .

🎁Dapat Terus Harga Ahli lebih 20%

🎁Lagi DISKAUN 10% !

🎁PERCUMA Ahli jimat ~RM65~

🎁PERCUMA Pos Jimat ~RM10~

🎁PERCUMA Setiap Set ada Hadiah

🎁Dapat bonus TUNAI masuk akaun 5%- 8% 😍

.

WhatsApp Klik 👉🏻 www.wasap.my/60163922646JOINAHLISHAKLEE

.

.

📞 : 016-3922646

📷Ig: watieshaklee

Blog : www.maermawati.com

Pages : Kak Tie 016-3922646 Pengedar Shaklee KL

Promosi Shaklee DISEMBER 2018

Hai korang, selamat berhujung minggu. Mesti ada yang tak sabar-sabar menunggu Promosi Shaklee untuk Disember 2018 ni kan?

Kak Tie pun tak sabar-sabar jugak nak bagitau korang ni 😊

For this December, ada 3 promosi, dan semuanya berbaloi sangat-sangat tau!

Jom kita tengok apa yang Shaklee offer sepanjang Disember 2018 ni.

1. YOUTH Skincare Renew and Maintain Set

– Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
– Perfecting Skin Toner (177ml)
– Youth Activating Serum (30ml)
– Age Defense Moisturizer – SPF 50 (50ml)
– Advanced Renewal Night Cream – Light/Rich (50ml)

🌹 Free YOUTH Radiance C+E (60 kapsul) berharga RM412.50

🌹 Free delivery

2. YOUTH Skincare Starter Set

– Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
– Perfecting Skin Toner (177ml)
– Age Defense Moisturizer – SPF 50 (50ml)
– Advanced Renewal Night Cream – Light/Rich (50ml)

🌹 Free YOUTH Magnifying Mirror (Large)
🌹 Free Delivery

3. Take Your Vitamins Pill Box + Sticker

– RM3.00 (berharga RM19.80) dengan setiap pembelian produk Shaklee bernilai 200UV dalam 1 resit.

🛍 Semua promosi sah dari 1-31 December 2018, selagi stok masih ada.

Nak order Shaklee? 😊

INFO DAN ORDER SHAKLEE BOLEH WHATSAPP KAK TIE:)
.
www.wasap.my/60122044262/Shaklee
.
🦋HP/ CALL : 016-3922646
🦋COD : Shaklee COD Universiti Malaya, Bangsar, Pantai Dalam & PJ
🦋POS PERCUMA : Seluruh Malaysia by PosLaju

.

#promosiShakleeDis2018
#WAH30Days
#KakTieshaklee

7 Manfaat Luar Biasa Zink

Manfaat Zink Plus 

Kak Tie kongsikan 7 manfaat zink kepada kesihatan badan kita. Zink amat penting dalam membantu badan berfungsi dengan baik agar kita sentiasa sihat.

Manfaat Pertama: Tingkatkan Sistem Imun Badan

Manfaat Kedua: Rambut yang Kuat dan Berkilau

Manfaat Ketiga: Kulit yang Cantik dan Berseri

Manfaat KeEmpat: Sistem Reproduktif Lelaki dan Perempuan

Manfaat KeLima: Tingkatkat Memori dan Pembelajaran

Manfaat KeEnam: Tingkatkat Tenaga dan Stamina

Manfaat KeTujuh: Percepatkan Penyembuhan Luka

Rujukan

Koleksi Testimonial Omega Guard Shaklee

Assalamualaikum, sempena promosi Omega Guard Shaklee bulan November ini, kak tie nak kongsikan Koleksi Testimonial Omega Guard Shaklee. Sebelum itu mari kita berkenalan dulu dengan Omega-3. Ramai dikalangan Kita masih ragu-ragu dalam memilih Omega-3.

Omega-3 terdiri daripada EPA dan DHA. Terdapat pelbagai fungsi EPA dan pelbagai tugas DHA kepada tubuh badan kita.

Fungsi EPA ⤵️

🍀Mencegah kanser
🍀Mencegah pembekuan darah
🍀Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan
🍀Baik untuk pesakit jantung
🍀Menghindar tekanan perasaan
🍀Mencegah penyakit darah tinggi

Tugas DHA ⤵️

✔Mencegah asma
✔Meningkatkan daya seksual
✔Mencegah sakit kulit
✔Mengelakkan kanser payu dara
✔Mengelak kanser prostat
✔Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan
✔Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan.

Manfaat Omega Guard Untuk Kesihatan

Minyak Ikan Untuk Kesihatan

•Menyokong Kesihatan Jantung
•Menyokong Fungsi Otak Yang Sihat
•Menyokong Fleksibilit Sendi
•Nutrisi penting untuk ibu hamil dan ibu menyusu
•Menyokong Kesihatan Kulit
•Meningkatkan kesihatan imun
•Meningkatkan Kesihatan Sperma

☑️Menyokong Kesihatan Jantung

Keradangan (inflamation) pada badan boleh merosakkan salur darah dan menyebabkan penyakit jantung dan strok.

Contohnya, sekiranya kita tengok anak yang terkena Ekzema. Bahagian luar akan nampak seperti ruam, tetapi bahagian dalam adalah membengkak dan keradangan ni boleh juga berlaku pada jantung dan organ badan yang lain. Sudah tentu ia amat bahaya. Akibatnya, organ gagal berfungsi dengan baik.

Keradangan ini juga boleh mengakibatkan salur darah rosak. Kesannya ia mengakibatkan penyakit jantung dan strok.

Cara Memilih Minyak Ikan Yang Berkualiti

Dalam banyak kajian yang dijalankan, ada penemuan yang membuktikan EPA (Eicosapentaenoic Acid) dan DHA (Docosahexaenoic Acid) dalam Omega 3 membantu dalam mengurangkan risiko terkena penyakit jantung. Iaitu dengan cara melancarkan peredaran darah, kekalkan rentak jantung.

➡️Omega 3 membantu mengatur tekanan darah yang baik. Sebab apa? Sebab tekanan darah tinggi boleh memberi tekanan pada salur darah. Kesannya membebankan jantung untuk bekerja lebih kuat. Jadi Omega 3 berperanan untuk membantu.

➡️Omega 3 membantu meningkatkan ‘kolestrol baik’ (HDL) dan mengurangkan paras ‘kolestrol jahat’ (LDL) dan triglisride.

☑️Menyokong Fungsi Otak Yang Sihat

Tau tak? 60% dari otak kita terdiri daripada lemak.
Untuk otak, DHA dan EPA ni bantu menggalakkan signal saraf otak saling berhubung untuk mengoptimumkan keupayaan otak.

Omega 3 membaiki fungsi kognitif dan perasaan. Omega 3 meningkatkan memori atau ingatan dalam pembelajaran dan memanjangkan daya fokus. Omega 3 juga beri kesan kepada mood, iaitu bantu mengurangkan stress iaitu (mood yang baik).
Omega 3 melambatkan kemerosotan mental yang berkaitan dengan penuaan. Iaitu membantu dalam atasi masalah yang berkaitan dengan kekurangan fungsi otak seperti alzheimer (lupa).
Untuk ibu hamil pula, Omega 3 membantu dalam perkembangan otak dan mata bayi dalam kandungan. Baca Nutrisi Penting Bagi Ibu Hamil.

☑️Menyokong Fleksibiliti Sendi

Bila sebut bab kesihatan sendi ni, teringat mak di kampung.

Bila pergi surau masjid kesian tengok pak cik makcik yang solat duduk atas kerusi. Tak dapat nak sujud disebabkan sakit di bahagian sendi. Satu nikmat yang sangat berharga.

Omega 3 membantu dalam menghalang daripada berlakunya keradangan.

Dan ia membantu dalam pengurangan penghasilan enzim yang boleh mengakibatkan sakit pada sendi. Maksudnya , orang yang alami masalah arthiritis sangat memerlukan Omega 3.

Omega 3 membantu dalam menstabilkan mineral pada tulang dan membantu dalam lancarkan pergerakan sendi, mengurangkan rasa sakit dan bengkak pada sendi .

Pendek kata ia sebagai pelincir semula jadi bagi menyenangkan pergerakan.

Di samping itu, Omega 3 juga bantu mengurangkan kekakuan dan meningkatkan fleksibiliti sendi.

☑️Nutrisi Penting untuk Ibu Hamil Menyusu

Omega 3 ni sebenarnya sangat diperlukan sepanjang kehamilan.

Pengambilan Omega 3 sepanjang kehamilan amat penting untuk perkembangan otak dan mata bayi.

Kajian terbaru menunjukkan pengambilan omega 3 semasa bulan- bulan terakhir kehamilan meningkatkan perkembangan sensori, kognitif dan motor bayi.

Omega-3 membantu mengurangkan risiko kelahiran pra-matang
Omega-3 membantu mengurangkan risiko preclamsia (tekanan darah tinggi ketika hamil)
Omega-3 membantu mengurangkan risiko bayi mendapat alergi/ ekzema selepas kelahiran.
Omega-3 membantu menguatkan imunisasi bayi.

Untuk ibu menyusu/ berpantang selepas bersalin, pengambilan omega-3 sangat membantu dalam perkembangan otak dan mata anak. Andai anda tak konsisten ambil Omega ketika hamil, boleh konsisten ambil sepanjang proses penyusuan bayi. Bonus , ibu dapat slim down selepas beranak.

Ibu menyusu dan berpantang juga dapat mengurangkan risiko meroyan selepas melahirkan anak.

☑️Menyokong Kesihatan Kulit

Omega-3 membantu mengurangkan kekeringan kulit serta membantu mengurangkan keradangan yang boleh menyebabkan jerawat.

☑️Meningkatkan Fungsi Imun

Omega-3 mebantu meningkatkan fungsi Sel B, iaitu sel imunisasi badan.

☑️Meningkatkan Kesihatan Sperma

Ia Memainkan peranan penting dalam badan sebagai komponen fosfolipid yang membentuk struktur membran sel termasuk sel sperma.

Banyakkan manfaat Omega 3 ni dalam meningkatkan kesihatan kita secara menyeluruh.

Rugi bagi yang ambil mudah akan pengambilan Omega-3.

Kalau luaran kita nak cantik macam umur 20-30an. Apa salahnya kalau kesihatan badan dan minda (otak) kita pun cantik macam 20-30an kan.

Hadiahkan pada diri-sendiri, suami, ibu ayah, mertua dan orang tersayang.

Omega Guard ni pendek kata supplemen yang paling asas dan essential. Sebab seisi keluarga boleh amalkan dan diperlukan.

Antara Koleksi Pengguna Omega Guard Shaklee

Testimonial

OMEGA GUARD SHAKLEE MAHAL?

Selalu saya dengar, orang cakap harga Omega Guard Shaklee mahal, harga minyak ikan lain jauh lebih murah.

Tahu tak, apa kelebihan minyak ikan Shaklee ini? Kenapa ia berbeza daripada minyak ikan jenama lain?

1. Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies)

2. Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik.

3. Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee mengandungi 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan minyak hati ikan. Jadi yang mana lebih murah, minyak ikan jenama X harganya RM80, minyak ikan Shaklee harga jualan RM 136. Jika inginkan khasiat yang sama, minyak ikan jenama X adalah RM80 x 3 = RM240. Bukan kah minyak ikan jenama Shaklee lebih murah? 🙂

4. Sangat berbeza daripada produk omega 3 di pasaran kerana Omega Guard Shaklee satu- satunya minyak ikan omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA. Jadi khasiat Omega Guard Shaklee sudah tentu lebih baik daripada jenama lain.

5. 1 kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega 3, EPA dan DHA.

6. Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada kaedah ultratulen bergred farmaseutikal berteknologi terkini

7. Kaedah utlratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengektrask omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB.

Hati-hati memilih minyak ikan omega 3 di luar sana kerana kemungkinan tahap merkuri tinggi dan kualiti serta keberkesanannya belum tentu terjamin.

CADANGAN SET KOMBO OMEGA GUARD

Nak order Omega Guard Shaklee dan Konsultan :

WhatsApp untuk order klik link⤵️

www.wasap.my/60163922646

IG👠: @watieshaklee

🦋HP/ CALL : 016-3922646
.
🦋COD SHAKLEE : Universiti Malaya, Bangsar, Pantai Dalam & Petaling Jaya.
.
🦋POS PERCUMA : Seluruh Malaysia by PosLaju

Promosi Shaklee November 2018

Hari ni first November 2018. Semoga hari ini lebih baik dari semalam.

Yang di tunggu telahpun tiba. Hari ni nak war-warkan promosi Shaklee November 2018.

1. Promosi Omega Guard
🐟 Buy 2, Less 5%
🐟 Buy 6, Free 1

Fungsi Omega Guard: 
.
✔Meningkatkan sistem imun tubuh.
✔Mengurangkan tekanan emosi.
✔Mencegah insomnia.
✔Mencegah salur darah dari tersumbat.
✔Mencegah pembekuan darah dalam badan.
✔Mengawal masalah obesiti.
✔Mengurangkan risiko sakit jantung.
✔Membantu perkembangan tumbesaran dan perkembangan otak janin.
✔Memelihara fungsi hati dan sendi.
✔Meningkatkan perkembangan kanak-kanak.
✔Mengekalkan tekanan normal darah.
✔Membantu menyihatkan paru-paru.
✔Mencegah gout.
✔Membantu merendahkan kadar kolestrol.
✔Mengurangkan sakit kepala.

2. Shaklee Baby dijual secara loose item
📌 Diskaun 30%. Dapatkan dengan harga yang sungguh jimat.

3. Promosi Youth dilanjutkan dengan free travelling bag.  Dengan setiap pembelian Set Youth.

Promosi terbaik di bulan November! Jom dapatkan sekarang⤵️

Kak Tie

WhatsApp klik➡️www.wasap.my/60163922646/shaklee

#omegaguardshaklee #omegashaklee #omegashakleemurah #shakleeomega #WAH30Day

HFMD – Penyakit Kaki Tangan Dan Mulut

*HFMD atau PENYAKIT KAKI TANGAN DAN MULUT*

Tanda-tanda awal terkena jangkitan HFMD ialah:

• Demam selama 2-3 hari.
• Sakit tekak, hidung berair.
• Ruam seperti bintik-bintik merah dan sesetengahnya lepuh (rashes) di tapak tangan dan kaki.
• Ulser mulut.
• Tiada selera makan.
• Muntah-muntah dan cirit-birit (Dhiarrea).

PUNCA HFMD

Penyakit HFMD adalah disebabkan oleh virus yang dikenali sebagai enterovirus meliputi Coxsackie Virus A16 (Cox A16) dan Enterovirus 71 (EV 71). Penularan penyakit/virus HFMD adalah melalui sentuhan langsung dengan cecair hidung, air liur, lepuh (blister) dan najis kanak-kanak yang dijangkiti serta sentuhan pada permukaan dan alatan permainan yang tercemar dengan virus HFMD.

Mereka yang dijangkiti akan menunjukkan satu atau lebih tanda seperti demam, luka (ulcer) di mulut, ruam atau lepuh di tapak tangan dan kaki. HFMD selalunya menyebabkan jangkitan ringan dan sembuh dengan sendiri. Namun begitu, segelintir jangkitan HFMD yang disebabkan oleh jangkitan EV71 boleh menyebabkan komplikasi seperti radang otak dan jantung.

*SEKIRANYA TERDAPAT TANDA-TANDA HFMD*

1) Mendapatkan rawatan dan nasihat doktor dengan segera.

2) Memaklumkan pihak Tadika/Taska dengan segera sebaik sahaja disahkan oleh doktor dijangkiti HFMD.

3) Mengkuarantin anak-anak di rumah seperti yang diarahkan oleh doktor sehingga pulih.

4) Mendapatkan surat pengesahan doktor/hospital bahawa anak-anak telah *bebas* HFMD sebelum menghantar mereka semula ke Tadika/Taska.

‘Mencegah lebih baik dari mengubati’

*RAWAT DAN CEGAH SECARA SEMULAJADI*

Shaklee ada produk supplemen yang dapat membantu dalam merawat dan mencegah secara semulajadi antaranya tiga supplemen ini :

🦋 Herbal blend untuk sapu pada bahagian yang gatal-gatal.
🦋 Meal Shake untuk kuatkan antibodi dan bantu selera makan anak-anak.
🦋 Performance Drink untuk mengawal kekurangan air dalam badan anak-anak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dapatkan keterangan lanjut
http://www.wasap.my/60163922646/cegahHFMD

Bertenaga Bila Dapat Tengok Piala Dunia Rusia 2018

 

Bercerita tentang FIFA World Cup Rusia 2018 ni, ramailah yang akan bersengkang mata menyaksikan perlawanan bola secara langsung bersiaran di Chanel televisyen RTM1, 2 dan Astro Sukan. Bukan senang nak tengok World Cup ni….hanya peminat tegar yang sanggup tengok di waktu malam Malaysia.

Sambil tengok bola ni kita perlukan tenaga dan hilangkan rasa mengantuk di pertengahan malam.

Kak tie nak cadangkan 2 supplemen terbaik dari Shaklee.

SUPLEMEN YANG BANTU HILANGKAN MENGANTUK DAN CERGAS BERTENAGA

1. Cinch Tea Mix – Hilangkan Mengantuk

Apakah Cinch Tea Mix ini?

🌿Minuman teh yang memberi tenaga semulajadi

🌿Mengurangkan rasa mengantuk

🌿Membakar kalori dan lemak berlebihan

🌿Meningkatkan metabolisma

Cara untuk mendapat rasa yang lebih sedap, anda ambil 1 sachet Cinch Tea dan campurkan dengan 3 sudu besar Performance. Rasanya seperti Air Lemon Tea yang sangat sedap dan memberi tenaga. Boleh di minum waktu siang dan juga malam.

Paling best sangat tentang Cinch Tea Mix ni, bila anda minum, mata akan menjadi segar bugar dan lebih bertenaga. Badan mula rasa berpeluh-peluh, walaupun tengah duduk sahaja. Cuba tau jangan tak cuba😊.

2.  COQ-Trol Plus – CERGAS BERTENAGA DI PAGI HARI

Apakah CoQ-Trol Plus ini? 

CoQ-Trol Plus membantu anda kekal aktif dan bertenaga dengan Coenzyme Q10, antioksidan yang menyokong sel untuk menghasilkan tenaga. 

Keistimewaan CoQ-Trol Plus Shaklee
CoQ-Trol Plus membekalkan sebatian semulajadi dan proprietari dengan 100mg Coenzyme Q10. Tambahan 2 mg Resveratrol dan 5 mg Tokoferol.

Coq-Trol Plus juga dilengkapi dengan sistem penghantaran minyak zaitun untuk penyerapan optimum di dalam tubuh. Bebas Gluten.

Manfaat CoQ-Trol Plus Shaklee :

💡Membantu kekalkan tenaga.

💡Menyokong gaya hidup yang aktif dan cergas.

💡 Membaiki peredaran darah yang sihat.

💡 Mengekalkan kolesterol yang sihat.

💡 Menguatkan otot jantung.

💡 Mengurangkan risiko penyakit jantung.

💡 Meingkatkan kesuburan – peningkatan pergerakan dan kuantiti sperma, memperbaiki kualiti ovum dan peluang tinggi untuk persenyawaan.

💡 Bertindak sebagai pelindung UV kepada kulit.

💡 Memberi tenaga untuk penghasilan dan pembaikan sel kulit.

💡 Kulit lebih anjal dan sihat.

💡 Kulit kurang berkedut.

💡 Meingkatkan daya ingatan & pembelajaran.

💡 Lebih fokus dan peka.

💡 Mengurangkan risiko penyakit berkaitan dengan penuaan, iaitu Alzheimer dan Parkinson.

Banyaknya manfaat CoQtrol. Best best pulak tu. Tak sabar nak telan malam ni 🤩.

Jom dapatkan segera untuk tingkatkan tenaga anda dengan 2 supplemen ini. Sempena Fifa World Cup Rusia 2018. Hubungi Kak tie, ready stock dengan harga istimewa.😊

 

WHATSAPP Untuk order klik link👇

www.wasap.my/60163922646/KakTie

Instagram : nutrisifamilyssupplement

COD : Shaklee Universiti Malaya, Bangsar, Pantai Dalam & Petaling Jaya

POS PERCUMA : Seluruh Malaysia by PosLaju

 

 

Suasana Di PRU 14 Pada 9 Mei 2018

Alhamdullillah, di izinkan lagi mengundi buat Kali ke-2 pada tahun ini. Lima tahun sekali mengundikan…apatah kita lagi teruja nak menjalankan tangunggjawab kewajipan pada negara Malaysia. 

Seawal sebelum jam 8.00 pagi, orang ramai mula datang dan beratur keluar mengundi lebih awal. Memudahkan lagi urusan di waktu pagi. 

 

Orang ramai mula beratur panjang untuk mengundi di awal waktu pagi. Cuaca hari ini memang panas. Tapi Kak tie tak der le beratur panjang macam ni. Sebab Kak tie ibu Hamil diberi laluan utama untuk masuk ke dewan tempat mengundi. Alhamdullillah, pihak SPR mengambil perihatin terhadap ibu Hamil, orang OKU dan  Warga Emas didahulukan.

Alhamdullillah, selesai sudah mengundi pada jam 10.00 pagi. Ini sahaja yang sempat diambil gambar celup jari sendiri.

Diperkarangan tempat mengundi sekolah Agama Al-Khawarizmi, cawangan Pantai Dalam, orang ramai Masih lagi beratur panjang.

Masing-masing sedang menunggu giliran untuk mengundi.

Sempat amik gambar ni saja tadi. 😆 calon untuk Parlimen Dun P121 Lembah Pantai dari Pakatan Harapan.

Jam 5 petang pintu pagar tutup tapi orang ramai dah mula berkumpul diperkarangan sekolah. Tak sabar nak tahu keputusan mengundi. Apapun Kita tunggu keputusan nanti di malam hari.

Apa pun SAYA TETAP PILIH SIHAT DENGAN VIVIX SHAKLEE. 😆😆

Al-maklumlah Promosi VIVIX Shaklee umum semalam bikin sama teruja dengan PRU 14 ni.

HANYA 3 HARI JIMAT RM356! .
☘PROMOSI 5% OFF BELI TWIN PACK VIVIX SEMPENA☘
. 🌟 PARENT DAY 🌟

Dengan Belian 2 Botol VIVIX anda layak ⤵
.
✔ Dapat Harga Ahli Diskaun RM200.
✔ Diskaun lagi 5% Promosi 3 hari sahaja! 11-13 MAY 2018!.
✔ Automatik PERCUMA yuran KEAHLIAN shaklee JIMAT RM69
✔ Tengah bulan depan BONUS RM36
✔ PERCUMA Postage jimat rm10.60
.
UNTUNG PENJIMATAN RM356!! 🤩🤩
.
RAMAI TERTUNGGU PROMOSI VIVIX 🤩
THE BEST SUPPLEMENT. KECANTIKAN DAN KESIHATAN ‘ALL IN ONE’. .
Nak Dapat Harga Special VIVIX klik sini ⤵

www.wasap.my/60163922646/promosiVivix

Untuk sebarang pertanyaan  dan order boleh klik link

WHATSAPP : www.wasap.my/60163922646/PromosiVivix

HP/ CALL : 016-3922646
.
POS PERCUMA : Seluruh Malaysia by PosLaju

Alhamdullillah, PRU 14 Pada 9 May 2018 semalam sudah berakhir. Kini Malaysia Baru diterajui Perdana Menteri baru. Semoga memberi sinar harapan baru kepada rakyat Malaysia 🇲🇾.